Article details

17.01.2019 News

Newsletter JANUÁR 2019

.

Newsletter JANUÁR 2019

 

           Akciová spoločnosť VUJE má 25 rokov, na trhu je už 42

                   Líder v jadrovej energetike si doprial "facelift"

VUJE je jednou z mála firiem, ktoré zostali kapitálovo v rukách slovenských investorov. Pred 25 rokmi sa pretransformovala na akciovú spoločnosť zo štátneho Výskumného ústavu jadrovej energetiky, založenom v roku 1977. Má dlhodobo stabilnú pozíciu v silnej konkurencii veľkých svetových hráčov, etablovala sa nielen v Európe, ale podieľa sa so svetovými hráčmi aj na likvidácii jadrového odpadu v Černobyľe. 

Inžinierska spoločnosť  VUJE, a. s., prichádza s významnými novinkami. Nadelila si imidžové video, nový web a nedávno omladila vedenie. 90 percent videa západného looku sa nakrúcalo priamo v priestoroch VUJE, svetelné inštalácie boli vyrobené na mieru a len päť záberov z minútového spotu bolo vybraných z fotobanky.

Web www.vuje.sk je úsporný v slovách, hutný v informáciách, prehľadný a priateľský smerom k odbornej aj širokej verejnosti. „Odzrkadľuje inovatívny drive našej spoločnosti a zároveň je odkazom nielen k verejnosti, ale aj k zásluhám zamestnancov, skúsenostiam a ich vysokej odbornosti," vysvetľuje generálny riaditeľ VUJE Matej Korec. 

Som hrdý, že sa nám darí zotrvávať v pozícii rešpektovanej autority s množstvom úspechov a šťastný, že stále máme potenciál napredovať,"  zhodnocuje zmeny generálny riaditeľ VUJE, a. s., Matej Korec.