Article details

15.12.2023 Our people

Rok 2023 bol náročný, ale plný nových výziev aj úspechov. Bilancovali sme na neformálnom predvianočnom stretnutí

Rok 2023 bol náročný, ale plný nových výziev aj úspechov. Bilancovali sme na neformálnom predvianočnom stretnutí

„Napriek všetkým zložitostiam, fenoménom novej doby, ktorým čelí každá zodpovedná spoločnosť, sme rok 2023 zvládli so cťou a veľmi úspešne – a to predovšetkým vďaka vám všetkým,“ prihovoril sa našim zamestnancom generálny riaditeľ a člen predstavenstva VUJE, a. s., Matej Korec. „Srdečne a úprimne ďakujem za vašu prácu,“ dodal v závere pracovného roka 2023.

Stretli sme sa pri priateľských rozhovoroch, dobrom jedle a punči vo veľkej hale jednej z našich divízií a ocenili skvelý program už tradične v podaní Cigánskych diablov. Bol to opäť čas skvelých momentov, kde sme si spoločne s vedením spoločnosti popriali pokojné prežitie vianočných sviatkov, veľa oddychu, a po ňom úspešné vykročenie do nového roka 2024.

 

Členovia top manažmentu VUJE, a. s., zotrvali v neformálnych rozhovoroch s kolegami. Zľava riaditeľ divízie pre podporu riadenia a prevádzky elektrizačnej sústavy a podpredseda predstavenstva Alexander Kšiňan, generálny riaditeľ a člen predstavenstva Matej Korec, riaditeľka útvaru pre ekonomiku a financie Ingrid Krajčovičová, riaditeľ divízie diagnostiky jadrovoenergetických zariadení a člen predstavenstva Adrian Kovalyk, riaditeľ pre strategický rozvoj a medzinárodné projekty a člen predstavenstva Andrej Žiarovský.