Article details

18.01.2019 Our Media Coverage

VUJE má nový web, imidžový spot aj nové vedenie

omediach.sk

VUJE má nový web, imidžový spot aj nové vedenie

Akciová spoločnosť VUJE má 25 rokov, na trhu je však už 42 rokov, pri tej príležitosti prešiel líder v jadrovej energetike viacnásobným "faceliftom".

Líder v jadrovej energetike, VUJE, a. s., prichádza s významnými novinkami. Má nový web, omladil vedenie a prezentuje sa imidžovým videom.

Firemný profesionálny videospot (dole) sa nakrúcal na 90 percent priamo v priestoroch VUJE. Použité svetelné inštalácie boli vyrobené na mieru a len päť záberov z minútového spotu bolo vybraných z fotobanky.

VUJE sa umiestnila na významnom 19. mieste TOP TREND v prepočte pridanej hodnoty na zamestnanca.

LINK:


Web www.vuje.sk je úsporný v slovách, hutný v informáciách, prehľadný a priateľský smerom k odbornej aj širokej verejnosti.

 „Zmeny odzrkadľujú inovatívny drive našej spoločnosti a zároveň sú odkazom nielen k verejnosti, ale aj k zásluhám zamestnancov, skúsenostiam a ich vysokej odbornosti," zhodnocuje zmeny generálny riaditeľ VUJE. a. s., Matej Korec.

VUJE je jednou z mála firiem, ktoré zostali kapitálovo v rukách slovenských investorov. Pred 25 rokmi sa zo štátneho Výskumného ústavu jadrovej energetiky, založeného v roku 1977, pretransformovala na akciovú spoločnosť. V súčasnosti má 630 zamestnancov, 50 spolupracovníkov a vybudovala si stabilnú pozíciu v silnej konkurencii veľkých svetových hráčov.

Etablovala sa nielen v Európe, ale po boku svetových hráčov sa podieľala aj na likvidácii jadrového odpadu v Černobyľe. „Som hrdý, že sa nám darí zotrvávať v pozícii rešpektovanej autority s množstvom medzinárodných úspechov a šťastný, že stále máme potenciál napredovať," uzatvára Matej Korec.

 Video vytvorili agentúra TIME.is COMMUNICATION a JumpCat

LINK:

https://www.omediach.com/marketing/14803-vuje-ma-novy-web-imidzovy-spot-aj-nove-vedenie